Wil je graag dansen, maar weet je niet welke danssoort jij het leukste vindt? Heb je een peuter of kleuter die vol energie zit?

Kom dan eens langs bij Dance Centre Duivendrecht!

Kijk hieronder wat het beste bij je past en meld je aan voor een gratis proefles!

Peuterdans

Leuk voor de allerkleinsten! Spelenderwijs kunnen kinderen van 2 tot 4 jaar bij peuterdans ritmisch bewegen en dansen op vrolijke muziek. Pamperdance is gezond, goed voor coördinatie en creativiteit, maar vooral heel erg leuk! Ouders doen gezellig mee tijdens de les.

     Leeftijd:        2 - 4 jaar

Kleuterdans

Lekker dansen, springen en jezelf laten gaan op de hits van K3, Disney, Minidisco en natuurlijk ook uit de Top40! Spelenderwijs worden de kinderen vertrouwd gemaakt met de dansbegrippen en leren ze goed te luisteren naar de muziek. Er wordt gedanst met fantasie en vanuit de belevingswereld van de kids.

Ben jij dol op lekker swingen en springen, dan is deze dansles echt iets voor jou!

 

      Leeftijd:      4 - 6 jaar

Kleuterballet

In deze les wordt kennisgemaakt met klassiek ballet.

Diverse technieken, lenigheid en kracht worden op een speelse manier verwerkt in deze les. Sprookjes, verhalen en dansspelletjed zorgen voor gevarieerde lessen voor elke kleine ballerina. Wordt jij ook zo een mooie ballerina? Dan is deze les echt iets voor jou!


Leeftijd:     4 - 6 jaar

Klassiek Ballet 

In deze les wordt de klassieke ballettechniek aangeleerd waarbij veel aandacht is voor houding, muzikaliteit, evenwicht en coördinatie van het lichaam. Wij werken aan sierlijkheid en inlevingsvermogen. De les begint altijd aan de balletbarre, daarna volgen er oefeningen in het midden en over de diagonaal. De les wordt afgesloten met een moie balletchoreografie.

 

       Leeftijd:     6+

       

Clipdance

Clipdance is een swingende en leuke dansles. 

In deze les worden Streetdance, jazzdance en algemene dansvorming met elkaar gecombineerd.

Je leert je in een wervelende dans als team te presenteren op rnb, pop-, show- en clubmuziek.

 

      Leeftijd:        6 - 8 jaar

Boy's Only

Boys Only is, zoals de naam al zegt, een streetdance groep alleen voor jongens! We hebben een hippe en opzwepende dansvorm ontwikkeld waarbij eigen inbreng van de jongens gestimuleerd wordt! De boys werken aan een choreografie waar bij ze zelf heel veel inbreng hebben. Ze krijgen daarbij de strakste en de stoerste moves aangeleerd!

 

      Leeftijd:  6 - 8 jaar

Streetdance

Streetdance is voor iedereen die van lekker stoer dansen houdt. Streetdance is ontstaan in de achterbuurten van New York, waar groepen hun eigen dansen maakten om tegen elkaar te battelen.
De bewegingen zijn los en bouncy op de beat van de muziek. Elke les leer je nieuwe moves op een speciaal gemaakte mix van hiphop muziek en uiteindelijk dans jij de coolste choreografieën.
Durf jij de uitdaging aan?!

 

      Leeftijd:        6 - 14 jaar

Hip - Hop

Een leuke gevarieerde les voor iedereen die HipHop wil leren vanuit de basis. HipHop New Style is gemixt met verschillende bewegingen In deze les geen ballet of jazz, maar stoere bouncy moves met veel nieuwe choreografieën.

 

      Leeftijd:        8 - 14 jaar

      

Moderne Dans

De dansvorm waarbij je techniek, expressie en gevoel gaat combineren!

Al springend door de lucht, rollend over de grond en rennend door de ruimte wordt je uitgedaagd je grenzen te verleggen en jezelf te verliezen in dans.

Kom eens uitproberen of Moderne Dans iets voor jou is en volg een gratis proefles!

 

      Leeftijd:       8+ jaar

      

Dance & Musical Les

Hou jij van zingen én van dansen? Op een speelse manier werk je aan de musicaldisciplines zang, dans & spel. De eerste lessen leer je elkaar wat beter kennen door leuke gezamenlijke zang-, dans- en belevingsoefeningen. Daarna wordt er een start gemaakt met het instuderen van de liedjes, choreografieën én wordt de rolverdeling bekend gemaakt. Je hebt wekelijks een zangles en wekelijks een dans-/spel les, waarbij je wel altijd met hetzelfde nummer aan de slag gaat. Na het uitdelen van het script gaan we ‘gerichter’ aan de slag en komt de nadruk soms op zang, soms op dans en soms op spel te liggen. De lessen zijn hierdoor erg verrassend en gevarieerd.

 

      Leeftijd:       6+ jaar

DCD Dancing

Dit is de dansles voor volwassenen die ook van swingen houden. In deze lessen worden verschillende soorten dans aangeleerd. Denk aan hiphop, modern, aerobics, jazz en afrikaanse dans. Het is een les om even nergens aan te hoeven denken en lekker bezig te zijn met muziek en dansen. 

 

Leeftijd:          25+ jaar