Hallo allemaal mijn naam is Daphne Kist,
Ik ben de trotse eigenaresse van Dance Centre Duivendrecht en ik geef vanaf de opstart van onze Dansschool danslessen aan de kinderen. Ik ben begonnen met dansen toen ik 4 jaar oud was. Dansen is mijn passie. Ik ben moeder van 2 kinderen, en heb van mijn passie mijn werk gemaakt. Na mijn dansopleiding heb ik bij meerdere dansscholen les gegeven en mijn kennis verder uitgebreid. Van je passie je werk maken is het mooiste wat er is, actief zijn, bewegen, plezier hebben, een goeie sfeer en een veilige omgeving bieden voor de kinderen waar zij zichzelf mogen en kunnen zijn is waar het om draait. 

 

Daphne geeft les op de volgende dagen:

Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag.

 

 

Hallo allemaal mijn naam is Rosa Poelstra ik ben 20 jaar en ik verzorg vanaf 24 - 02 - 2020 de maandag lessen bij Dance Centre Duivendrecht. Momenteel ben ik bezig met mijn opleiding HvA ALO. Hier wordt ik opgeleid tot docent sport en dans.

Ik vind het ontzettend leuk om les te gaan geven bij Dance Centre Duivendrecht. Met mijn ervaring en enthousiasme zal ik de kinderen iedere week weer leiden en sturen om iedere week weer beter te worden.

Plezier staat bij Dance Centre Duivendrecht voorop en daar kan ik mij enorm in vinden. We maken er iedere dansles weer een klein feestje van!