DANCE CENTRE DUIVENDRECHT
De leukste en gezelligste dansschool van Duivendrecht en omstreken!

Onze lessen

Kleuterdans

De kleuter wordt in de danslessen spelenderwijs met dans in contact gebracht. Door middel van muziekjes, liedjes en dansjes en korte oefeningen krijgt de kleuter de beginselen van het klassieke ballet, jazz ballet, streetdance en moderne dans aangereikt. Op een natuurlijke wijze wordt er aandacht besteedt aan balans, muzikaliteit, creativiteit, coördinatie en houding van de kleuter. En natuurlijk niet te vergeten staat het dansplezier in de les voorop!!

Kleuters zijn leergierig en creatief. Bewegen is een mooie manier om dit tot uiting te brengen. De motorische vaardigheden, concentratie en houding worden door het dansen gestimuleerd en verbeterd.
 

Aanmelden


Streetdance

Streetdance is voor iedereen die van lekker stoer dansen houdt.
Streetdance is ontstaan in de achterbuurten van New York, waar groepen hun eigen dansen maakten om tegen elkaar te battelen. De bewegingen zijn los en bouncy op de beat van de muziek.
Elke les leer je nieuwe moves op een speciaal gemaakte mix van hiphop muziek en uiteindelijk dans jij de coolste choreografieën.
Durf jij de uitdaging aan?Aanmelden


Moderne dans

De dansvorm waarbij je techniek, expressie en gevoel gaat combineren!
Al springend door de lucht, rollend over de grond en rennend door de ruimte wordt je uitgedaagd je grenzen te verleggen en jezelf te verliezen in dans.

 


Aanmelden


Musical

Lijkt het je leuk om een seizoen lang te werken aan een te gekke voorstelling, vol zang, toneel en dans? Dan is onze Musical productiegroep echt iets voor jou!
Elke vrijdag ga je onder leiding van onze enthousiaste docent aan de slag en leer je (nog beter) zingen, acteren en dansen. Samen repeteren we met plezier de teksten, choreo’s en nummers van een bekende musical, waarbij elke rol en inbreng even belangrijk is.


 

Aanmelden

 

DCD Dancing

Onze moderne dans lessen voor volwassenen zijn super leuk. Tijdens de les werk je aan een leuke choreografie en verbeter je ook nog eens je conditie.
Het is een les met power en je kunt je ‘oude’ hobby weer oppakken of juist beginnen met een super leuke uitdaging.
Denk niet dat je te oud bent voor deze les. De gemiddelde leeftijd van de dansers uit de moderne dans les 18+ loopt uiteen van 18 tot 99 jaar!


Aanmelden


Streetdance voor Volwassenen

Onze Streetdance-HipHop lessen voor volwassenen zijn super leuk. Tijdens de les werk je aan een leuke choreografie en verbeter je ook nog eens je conditie.
Het is een les met power en je kunt je ‘oude’ hobby weer oppakken of juist beginnen met een super leuke uitdaging.
Denk niet dat je te oud bent voor deze les. De gemiddelde leeftijd van de dansers uit de Streetdance les 18+ loopt uiteen van 18 tot 99 jaar.


Aanmelden